Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse handballers mogelijk pas in februari in competitie

Geplaatst opzaterdag 19 december 2020 - 21:14

De Limburgse handbalploegen starten de competitie niet eerder dan in februari.

Dit besluit is genomen door het bestuur van de handbalbond, mede na overleg met het Topsportplatform.

Limburgse ploegen
In het Topsportplatform zitten vertegenwoordigers van onder andere de Limburgse verenigingen Bevo, Lions, BFC, V&L en HandbaL Venlo.

Herstart in februari
In het licht van de huidige landelijke maatregelen en de maatschappelijke belangen van spelers en speelsters wordt gestreefd naar een herstart in februari. Wel wordt er in januari een start gemaakt met trainingen.

Werk naast sportieve carrière
"Bijna alle spelers uit onze hoogste competitie werken naast hun sport en er zullen werkgevers zijn, bijvoorbeeld in de zorg, die niet willen dat hun werknemers weer gaan sporten in competitieverband. Als bond hebben we deze belangen meegenomen in de beslissing", aldus Sjors Röttger, Algemeen Directeur van het NHV.

Voldoen aan protocollen
De komende periode wordt gebruikt om het proces richting trainen zorgvuldig in te richten, zodat aan alle protocollen voldaan kan worden. Wanneer dit in januari succesvol geïmplementeerd is, zal de exacte datum van de herstart bepaald worden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen