Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse grotten decor voor avontuurlijk kinderprogramma

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 21:04

Er komt een kinderversie van het beroemde survivalprogramma 'Expeditie Robinson', waarin Limburg een belangrijke rol speelt.

De kindershow wordt niet zoals zijn grote broertje op een exotisch onbewoond eiland opgenomen, maar in de Zuid-Limburgse grotten.

Expeditie Ondergronds
Tien kinderen tussen de 13 en 16 jaar worden drie dagen lang 40 meter samen onder de grond gestopt. Hoe het eraan toe gaat in het Valkenburgse grottenstelsel, is naar verwachting eind augustus te zien in Expeditie Ondergronds op RTL4 en Videoland. Het programma wordt gepresenteerd door zangeres Shary-Ann, oud-deelnemer van Expeditie Robinson.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen