Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse fraudeurs opgepakt in Breda

Geplaatst opvrijdag 20 mei 2016 - 14:27

De politie in Breda heeft donderdagavond voor de wedstrijd NAC - Willem II twee Limburgers aangehouden die met een valse identiteit aan kaartjes voor de wedstrijd probeerden te komen.

Het gaat om een man van 19 jaar oud uit Vlodrop en een 23-jarige Roermondenaar.

Tip
Het tweetal gaf aan dat ze van een
sportmanagementkantoor waren. Maar de beveiliging van NAC was vooraf getipt dat dit bedrijf niet bestond en dat er mogelijk sprake was van fraude. Toen het tweetal de kaartjes kwam ophalen werden ze vastgehouden en werd de politie gebeld. Het tweetal is rond 19:20 uur aangehouden.

Valse voorwendselen
Volgens Omroep Brabant probeert de man uit Vlodrop al jaren onder valse voorwendselen aan kaarten voor allerlei voetbalwedstrijden te komen om deze vervolgens te verkopen. Hij zou zeker twintig telefoons en vijftig mailadressen hebben. De politie kan dat nog niet bevestigen, maar start wel een onderzoek. Ook wordt onderzocht of er signalen zijn dat hij zich vaker aan dit soort zaken schuldig zou hebben gemaakt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto verraadt inbrekers Vlodrop
Roermondenaar opgepakt voor overval op hotel in Vlodrop
Gehandicapte Roermondenaar al enkele dagen vermist
Limburgse verdachten dodelijke schietpartij langer vast
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen