Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse fraudeurs opgepakt in Breda

Geplaatst opvrijdag 20 mei 2016 - 14:27

De politie in Breda heeft donderdagavond voor de wedstrijd NAC - Willem II twee Limburgers aangehouden die met een valse identiteit aan kaartjes voor de wedstrijd probeerden te komen.

Het gaat om een man van 19 jaar oud uit Vlodrop en een 23-jarige Roermondenaar.

Tip
Het tweetal gaf aan dat ze van een
sportmanagementkantoor waren. Maar de beveiliging van NAC was vooraf getipt dat dit bedrijf niet bestond en dat er mogelijk sprake was van fraude. Toen het tweetal de kaartjes kwam ophalen werden ze vastgehouden en werd de politie gebeld. Het tweetal is rond 19:20 uur aangehouden.

Valse voorwendselen
Volgens Omroep Brabant probeert de man uit Vlodrop al jaren onder valse voorwendselen aan kaarten voor allerlei voetbalwedstrijden te komen om deze vervolgens te verkopen. Hij zou zeker twintig telefoons en vijftig mailadressen hebben. De politie kan dat nog niet bevestigen, maar start wel een onderzoek. Ook wordt onderzocht of er signalen zijn dat hij zich vaker aan dit soort zaken schuldig zou hebben gemaakt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto verraadt inbrekers Vlodrop
Roermondenaar opgepakt voor overval op hotel in Vlodrop
Gehandicapte Roermondenaar al enkele dagen vermist
Limburgse verdachten dodelijke schietpartij langer vast
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen