Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse fraudeurs opgepakt in Breda

Geplaatst opvrijdag 20 mei 2016 - 14:27

De politie in Breda heeft donderdagavond voor de wedstrijd NAC - Willem II twee Limburgers aangehouden die met een valse identiteit aan kaartjes voor de wedstrijd probeerden te komen.

Het gaat om een man van 19 jaar oud uit Vlodrop en een 23-jarige Roermondenaar.

Tip
Het tweetal gaf aan dat ze van een
sportmanagementkantoor waren. Maar de beveiliging van NAC was vooraf getipt dat dit bedrijf niet bestond en dat er mogelijk sprake was van fraude. Toen het tweetal de kaartjes kwam ophalen werden ze vastgehouden en werd de politie gebeld. Het tweetal is rond 19:20 uur aangehouden.

Valse voorwendselen
Volgens Omroep Brabant probeert de man uit Vlodrop al jaren onder valse voorwendselen aan kaarten voor allerlei voetbalwedstrijden te komen om deze vervolgens te verkopen. Hij zou zeker twintig telefoons en vijftig mailadressen hebben. De politie kan dat nog niet bevestigen, maar start wel een onderzoek. Ook wordt onderzocht of er signalen zijn dat hij zich vaker aan dit soort zaken schuldig zou hebben gemaakt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto verraadt inbrekers Vlodrop
Roermondenaar opgepakt voor overval op hotel in Vlodrop
Gehandicapte Roermondenaar al enkele dagen vermist
Limburgse verdachten dodelijke schietpartij langer vast
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen