Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse filmmaker met script naar Hollywood-wedstrijd

Geplaatst opvrijdag 28 augustus 2020 - 7:09

Filmmaker Wiek Lenssen uit Swolgen is met zijn script geselecteerd voor deelname aan een Amerikaanse wedstrijd voor speelfilmscenario's.

De filmmaker gaat in oktober naar Hollywood, zo schrijft hij op Facebook.

Cinestory Contest
Lenssen kreeg woensdag een uitnodiging uit Californië dat zijn script voor The Herd is geselecteerd voor de Cinestory Contest. De filmmaker gaat dan in oktober vier dagen naar Hollywood.

Hij maakt dan kans op een prijs met een waarde van zo'n 20.000 dollar. De winnaar gaat niet alleen aan de haal met een geldprijs, maar krijgt ook een jaar lang begeleiding van Cinestory-mentoren.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen