Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgse fans vieren huldiging landskampioen PSV

Geplaatst opmaandag 16 april 2018 - 17:30

Limburgse PSV-fans trekken maandagmiddag massaal naar Eindhoven om de 24-ste landstitel van de club uit de lichtstad te vieren.

PSV boekte zondagmiddag een klinkende zege tegen aartsrivaal Ajax (3-0). Daarna mochten de Eindhovenaren de kampioensschaal boven het hoofd houden.

Bomvol
De Eindhovense landskampioen wordt maandagavond op het Stadhuisplein officieel gehuldigd. Het plein biedt plek aan ongeveer 20.000 mensen en staat helemaal vol. Fans uit Hulsberg, Nieuw-Bergen en Heerlen waren er op tijd bij en kunnen het feestje van dichtbij meemaken. Inmiddels wordt er niemand meer toegelaten op het plein.

Lees ook: Hendrix en Brenet grijpen landstitel met PSV

​Platte kar
De selectie van PSV is maandagmiddag bij het Philips Stadion vertrokken voor een tocht op de platte kar door Eindhoven. De tocht duurt naar verwachting ongeveer twee uur. De PSV-spelers en staf worden rond 18:45 uur bij het Eindhovense stadhuis verwacht. De kampioensploeg van Philip Cocu wordt langs de route toegejuicht door vele tienduizenden supporters.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen