Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgse fans vieren huldiging landskampioen PSV

Geplaatst opmaandag 16 april 2018 - 17:30

Limburgse PSV-fans trekken maandagmiddag massaal naar Eindhoven om de 24-ste landstitel van de club uit de lichtstad te vieren.

PSV boekte zondagmiddag een klinkende zege tegen aartsrivaal Ajax (3-0). Daarna mochten de Eindhovenaren de kampioensschaal boven het hoofd houden.

Bomvol
De Eindhovense landskampioen wordt maandagavond op het Stadhuisplein officieel gehuldigd. Het plein biedt plek aan ongeveer 20.000 mensen en staat helemaal vol. Fans uit Hulsberg, Nieuw-Bergen en Heerlen waren er op tijd bij en kunnen het feestje van dichtbij meemaken. Inmiddels wordt er niemand meer toegelaten op het plein.

Lees ook: Hendrix en Brenet grijpen landstitel met PSV

​Platte kar
De selectie van PSV is maandagmiddag bij het Philips Stadion vertrokken voor een tocht op de platte kar door Eindhoven. De tocht duurt naar verwachting ongeveer twee uur. De PSV-spelers en staf worden rond 18:45 uur bij het Eindhovense stadhuis verwacht. De kampioensploeg van Philip Cocu wordt langs de route toegejuicht door vele tienduizenden supporters.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen