Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Eveline te zien in Big Brother

Geplaatst opdonderdag 13 januari 2022 - 10:06

Eveline Gerits uit Gennep is vanaf deze week te zien in het nieuwe seizoen van Big Brother.

De 38-jarige heeft zichzelf woensdag in het huis geïntroduceerd. Dat betekent ook dat iedereen in Nederland en België haar nu kan volgen via de livestreams op Videoland.

Droom
Aan kliknieuws.nl vertelt familie van de Gennepse dat het altijd al Eveline's droom was om mee te doen. Voor haar deelname heeft ze enkele tests moeten doen. "Zo is Eveline onderworpen aan een screening, IQ-test, een fitheidstest en sprak met psychologen", vertelt zus Martinique.

Vriend
"Ik heb al bijna acht jaar een vriend, Bas, werk in een casino en sport meestal vier keer per week", vertelt Eveline aan haar nieuwe huisgenoten.

Vechtersbaas
In haar aanmeldingsvideo voor Big Brother vertelt de Gennepse het volgende: "Ik ben spontaan en wil me testen. Ik heb een klein muurtje om me gebouwd, maar laat het graag afbreken. Ik ben een vechtersbaas, gedreven. Wat zeg je? Ben ik eigenwijs en wispelturig? Nee toch? Feeling young, feeling strong."

Big Brother
In Big Brother worden zestien bewoners 24 uur per dag en 7 dagen per week gevolgd door tientallen camera's. Degene die tot het eind in het huis weet te blijven, wint een geldbedrag. Maandag 3 januari is het programma begonnen en moeten de deelnemers proberen om het 100 dagen vol te houden.

Ondertussen worden er opdrachten gespeeld en eliminatierondes gehouden. Ook is er maar 25 minuten aan warm water per dag. Kijkers hebben veel inbreng en stemmen wie er al dan niet afvalt. Ook kunnen ze het de bewoners makkelijker of moeilijker maken.

Hoe Eveline het er vanaf brengt is elke avond te zien om 20:30 uur bij RTL 5.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen