Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse enclave bij De Treffers

Geplaatst opzondag 25 januari 2015 - 19:35

Topklasse-club De Treffers uit Groesbeek is inmiddels bijna een Limburgse enclave geworden.

Er staat namelijk niet alleen een Limburgse trainer aan het roer, Ton Caanen uit Geleen maar ook Ken Leemans, Michel van Veen en Frank van Kouwen spelen er.

Kampioenschap VVV
Leemans sloot onlangs aan en wordt in Gelderland herenigd met Weertenaar Frank van Kouwen. De twee maakten het kampioenschap van VVV-Venlo mee in 2009.

EVV
Michel van Veen speelde in de jeugd van Fortuna Sittard en maakte vanwege zijn studie de overstap naar topklasser De Treffers. Trainer Ton Caanen was jarenlang een globetrotter maar koos er dit seizoen voor om in Nederland te blijven vanwege zijn gezin. Het team zou zondagmiddag tegen EVV uit Echt spelen maar vanwege de weersomstandigheden werd dat duel afgelast.

L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

EVV houdt koploper JVC Cuijk op gelijkspel
Twee rode kaarten ontsieren duel EVV
Weer geen doelpunten voor EVV uit Echt
EVV noteert derde 0-0 op rij
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen