Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Ellen onthult: ik ben het februarimeisje

Geplaatst opdonderdag 6 oktober 2016 - 18:50

Limburgse boerin Ellen Maessen heeft in AvondGasten op L1 TV verklapt welke maand zij voor haar rekening neemt op de Boerinnenkalender.

Ondanks het feit dat ze schaars gekleed is, neemt Ellen de koude maand februari voor haar rekening.

Kleinvee
Van origine is Ellen geen boerin, maar toen ze enkele jaren geleden trouwde met een boer was haar lot beklonken. In Walem houdt het paar onder andere paarden, koeien en kleinvee. Ellen helpt mee op de boerderij.

Negatief
De spraakmakende kalender werd ruim vijf jaar geleden in het leven geroepen om stereotypes over boerinnen de kop in te drukken. Verder zijn veel boeren klaar met de negatieve berichtgeving over de agrarische sector. Zo ook de boerinnen en boerendochters die zich opgaven voor De Boerinnen Kalender van 2017.

De Boerinnenkalender wordt vrijdag officieel gelanceerd in het Gelderse Posterenk.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Spannende dagen voor kandidaat-miss Boerin Ellen
Volgend jaar geen Limburgse schone op Boerinnenkalender
Limburgse schone Ellen gekroond tot Miss Boerin
Strijd om titel Miss Boerin gaat laatste fase in
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen