Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Drake-fans boos na gecanceld concert

Geplaatst opdinsdag 28 maart 2017 - 19:54

De bomvolle Ziggo Dome was er maandagavond klaar voor. Maar op het laatste moment blies de populaire Canadese rapper Drake zijn langverwachte concert af omdat hij ziek was. Dit tot grote teleurstelling van Limburgse fans.

Een van deze fans was Maastrichtenaar Sjors Lemmens, die samen met zijn 13-jarige dochter en een vriendinnetje van haar naar Amsterdam was afgereisd om de rapper in actie te zien.

Muziekliefhebber
Lemmens is een groot muziekliefhebber en zegt tegen het AD dat hij regelmatig met zijn dochter naar concerten gaat. "Zo zijn we al eens naar Nicki Minaj en Beyoncé geweest. Dat soort muziek is echt haar ding en ik vind het fantastisch om mee te gaan", zegt hij. Ze hadden de Canadese rapper graag aan dat rijtje toegevoegd.

Boos
Te meer omdat het concert van Drake al twee keer eerder verplaatst werd. De dochter van Lemmens was dan ook boos toen de kolkende Ziggo Dome dinsdagavond het slechte nieuws kreeg dat ze hun held wederom niet live gingen zien. Dit omdat de artiest zich beroerd voelde. "Het was de eerste keer dat ze echt boos werd", zegt de Maastrichtse vader. "Daarna sloeg dat wel om en vroeg ze of we wel naar het inhaalconcert gaan."

Terugweg
De muziekliefhebbers uit Maastricht zeggen de volgende keer wederom van de partij te zijn. "Maar we hebben de muziek van Drake niet aangezet op de terugweg", aldus Lemmens.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

André Rieu met jaarlijks nieuwjaarsconcert in Ziggo Dome
Limburgs dj-duo Emphasis in bomvolle Ziggo Dome
Symphonica in Rosso met Guido Dieteren van start
Chantal Janzen houdt 'grootste pyjamaparty van Nederland'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen