Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Drake-fans boos na gecanceld concert

Geplaatst opdinsdag 28 maart 2017 - 19:54

De bomvolle Ziggo Dome was er maandagavond klaar voor. Maar op het laatste moment blies de populaire Canadese rapper Drake zijn langverwachte concert af omdat hij ziek was. Dit tot grote teleurstelling van Limburgse fans.

Een van deze fans was Maastrichtenaar Sjors Lemmens, die samen met zijn 13-jarige dochter en een vriendinnetje van haar naar Amsterdam was afgereisd om de rapper in actie te zien.

Muziekliefhebber
Lemmens is een groot muziekliefhebber en zegt tegen het AD dat hij regelmatig met zijn dochter naar concerten gaat. "Zo zijn we al eens naar Nicki Minaj en Beyoncé geweest. Dat soort muziek is echt haar ding en ik vind het fantastisch om mee te gaan", zegt hij. Ze hadden de Canadese rapper graag aan dat rijtje toegevoegd.

Boos
Te meer omdat het concert van Drake al twee keer eerder verplaatst werd. De dochter van Lemmens was dan ook boos toen de kolkende Ziggo Dome dinsdagavond het slechte nieuws kreeg dat ze hun held wederom niet live gingen zien. Dit omdat de artiest zich beroerd voelde. "Het was de eerste keer dat ze echt boos werd", zegt de Maastrichtse vader. "Daarna sloeg dat wel om en vroeg ze of we wel naar het inhaalconcert gaan."

Terugweg
De muziekliefhebbers uit Maastricht zeggen de volgende keer wederom van de partij te zijn. "Maar we hebben de muziek van Drake niet aangezet op de terugweg", aldus Lemmens.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

André Rieu met jaarlijks nieuwjaarsconcert in Ziggo Dome
Limburgs dj-duo Emphasis in bomvolle Ziggo Dome
Symphonica in Rosso met Guido Dieteren van start
Chantal Janzen houdt 'grootste pyjamaparty van Nederland'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen