Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse dragqueen gaat de wereld over met kerst-lipdub

Geplaatst opdonderdag 15 december 2016 - 23:01

Miss Patty Pam-Pam, of Pieter Roberts uit Amstenrade, is een van de honderd dragqueens die op dit moment een wereldwijde hit scoren met hun vrolijke kerstvideo.

In de video playbacken de queens de grootste kersthits in de meest kleurrijke outfits.

Roze pruik
Miss Patty Pam-Pam is vrijwel in het begin van de video te bewonderen in het bad met haar karakteristieke roze pruik op. Het idee van de kerstboodschap komt van Lady Galore, bekende Nederlandse travestiet uit Amsterdam en goede vriend van Patty Pam-Pam.

Het filmpje is inmiddels door binnen- en buitenlandse media opgepakt, zoals de Telegraaf en Huffington Post met als gemeenschappelijke reactie: "als je hier niet vrolijk van wordt!" Kijk en oordeel vooral ook zelf.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Video: Bekende dragqueen vertrekt naar de grote stad
Limburgse dragqueen krijgt eigen boot tijdens Gay Pride
Miss Patty Pam-Pam
Drag Race Holland: grote gevolgen voor Patty Pam-Pam
Miss Patty Pam-Pam
Miss Patty Pam-Pam: 'Drag poetst mijn onzekerheden weg'
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen