Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse dragqueen gaat de wereld over met kerst-lipdub

Geplaatst opdonderdag 15 december 2016 - 23:01

Miss Patty Pam-Pam, of Pieter Roberts uit Amstenrade, is een van de honderd dragqueens die op dit moment een wereldwijde hit scoren met hun vrolijke kerstvideo.

In de video playbacken de queens de grootste kersthits in de meest kleurrijke outfits.

Roze pruik
Miss Patty Pam-Pam is vrijwel in het begin van de video te bewonderen in het bad met haar karakteristieke roze pruik op. Het idee van de kerstboodschap komt van Lady Galore, bekende Nederlandse travestiet uit Amsterdam en goede vriend van Patty Pam-Pam.

Het filmpje is inmiddels door binnen- en buitenlandse media opgepakt, zoals de Telegraaf en Huffington Post met als gemeenschappelijke reactie: "als je hier niet vrolijk van wordt!" Kijk en oordeel vooral ook zelf.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Video: Bekende dragqueen vertrekt naar de grote stad
Limburgse dragqueen krijgt eigen boot tijdens Gay Pride
Miss Patty Pam-Pam
Drag Race Holland: grote gevolgen voor Patty Pam-Pam
Miss Patty Pam-Pam
Miss Patty Pam-Pam: 'Drag poetst mijn onzekerheden weg'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen