Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgse Dominique naar finale Expeditie Robinson

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 22:33

De 21-jarige Dominique Hazeleger uit Horst heeft de finale bereikt van Expeditie Robinson.

Donderdagavond was op RTL 5 te zien hoe de Horsterse samen met boer Jan en oud-hordeloper Gregory Sedoc een plek in de finale wist te bemachtigen.

Braboneger
De studente ging ten koste van Steven Brunswijk, alias de Braboneger, en Laurie naar de finale van het populaire survivalprogramma. Dit seizoen deden zowel bekende als onbekende Nederlanders mee aan Expeditie Robinson. Hazeleger was één van de onbekende deelnemers.

Lees ook: Horsterse in Expeditie Robinson: 'Kinderdroom komt uit'

Ziggo Dome
De finale komt 20 december om 20:30 uur op RTL 5. De show is niet alleen op televisie te zien. Er wordt ook een speciale avond in de Ziggo Dome georganiseerd. Hier zullen Corry Konings, Josylvio, Jody Bernal, Famke Louise en I Am Aisha op het podium staan.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen