Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse doelpunten in eerste editie Eredivisie Cup

Geplaatst opvrijdag 28 februari 2020 - 22:35

De vrouwen van PSV zijn er niet in geslaagd om de Eredivisie Cup te winnen. Na de 4-2 nederlaag in Enschede werd op eigen veld ook verloren ( 2-3) en is de prijs voor de vrouwen van FC Twente.

PSV met de Limburgse speelsters Nadia Coolen, Janou Levels en Naomi Pattiwael, begon sterk aan het duel en kwam binnen tien minuten op voorsprong. Kayleigh van Dooren benutte een strafschop, 1-0. De Eindhovense ploeg creëerde meerdere kansen, maar het vizier stond niet op scherp. Smits raakte slechts de paal.

Tegen de verhouding
Tegen de verhouding in kwam FC Twente op gelijke hoogte. Een hoekschop viel bij de eerste paal binnen. Gevolgd door een verkeerde inschatting die de 1-2 inleidde. Lynn Wilms uit Tegelen bepaalde de ruststand.

Counter
Na ruim een uur spelen viel de 2-2. De Maastrichtse Naomi Pattiwael schoot de bal tegen het net. Uit een counter viel de beslissende. Spits Kalma bezorgde FC Twente de Eredivisie Cup.

Nieuw toernooi
De Eredivisie Cup is een nieuw toernooi, bedacht om de gaten in de speelkalender op te vullen. In de reguliere competitie staat PSV bovenaan en staat Twente derde op de ranglijst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen