Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse dj vindt liefde bij Dionne Stax

Geplaatst opwoensdag 11 augustus 2021 - 14:45

Steven Jansen, bekend van dj-duo Lucas & Steve, heeft een nieuwe liefde in zijn leven.

De 28-jarige Maastrichtenaar heeft zijn hart verloren aan presentatrice Dionne Stax (36). Dat bevestigt het management van Dionne aan het AD.

Programma
Het koppel was vorig jaar nog te zien in het tv-programma De 3 sterren camping. Of daar de vonk is overgeslagen, is niet bekend.

Muziek
In de zomer van 2016 scoorden de dj's hun eerste Top 40-hit met Summer on You. Een jaar later haalden de muzikanten opnieuw de Top 40 met Up Till Dawn (On the Move). Het dj-duo bleef door de jaren heen platen maken en in 2020 verscheen met Letters To Remember het debuutalbum van Lucas & Steve. Verder staken ze No Diggity van de Amerikaanse R&B en hiphop-groep Blackstreet in een nieuw jasje. De remake kwam in maart dit jaar uit. Het dj-duo treedt normaliter over de hele wereld op, maar vanwege de coronapandemie moest dat op een lager pitje worden gezet. Begin juli stonden Lucas en Steve nog op de bühne tijdens muziekfestival Stereo Sunday in Venlo.

Zonder ruzie
Volgens de krant was Stax zo'n drie jaar samen met radioloog Sytse Oudkerk, maar hun relatie strandde vorig jaar. Ze gingen zonder ruzie uit elkaar, maar concludeerden dat er geen toekomst samen was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen