Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse DJ brengt kerstwens vanaf Wilhelminatoren

Geplaatst opdonderdag 24 december 2020 - 16:00

DJ Pim Umenzi heeft op een bijzondere manier een kerstwens gebracht. De deejay uit Amstenrade deed zijn groet vanaf de top van de Wilhelminatoren in Vaals.

Met zijn kerstwens wil Pim Umenzi, die eigenlijk Pim Schlösser heet, iedereen een magisch gevoel geven.

Drones
De 20-jarige Schlösser had het idee om de kerstwens dit jaar op een andere manier te brengen. Daarop bedacht hij verschillen ideeën. Een daarvan was een muzikale videogroet bovenop de Wilhelminatoren, op het hoogste punt van Nederland, te maken. Met kerstverlichting- en versiering als extra feestelijke toevoegingen en gefilmd met behulp van drones.

Positiviteit
De deejay wil de mensen een kerstgroet doen, maar bovenal laten genieten van een momentje van 'sparkle'. "En het magische gevoel delen dat ik daar boven heb mogen ervaren."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen