Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse DJ brengt kerstwens vanaf Wilhelminatoren

Geplaatst opdonderdag 24 december 2020 - 16:00

DJ Pim Umenzi heeft op een bijzondere manier een kerstwens gebracht. De deejay uit Amstenrade deed zijn groet vanaf de top van de Wilhelminatoren in Vaals.

Met zijn kerstwens wil Pim Umenzi, die eigenlijk Pim Schlösser heet, iedereen een magisch gevoel geven.

Drones
De 20-jarige Schlösser had het idee om de kerstwens dit jaar op een andere manier te brengen. Daarop bedacht hij verschillen ideeën. Een daarvan was een muzikale videogroet bovenop de Wilhelminatoren, op het hoogste punt van Nederland, te maken. Met kerstverlichting- en versiering als extra feestelijke toevoegingen en gefilmd met behulp van drones.

Positiviteit
De deejay wil de mensen een kerstgroet doen, maar bovenal laten genieten van een momentje van 'sparkle'. "En het magische gevoel delen dat ik daar boven heb mogen ervaren."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen