Ger Senden en Réne Maessen Roda JC - Fortuna

Video: Iconen Roda en Fortuna halen derby-herinneringen op

Woensdag spelen Roda JC en Fortuna Sittard tegen elkaar in de KNVB Beker. In aanloop naar de derby halen clubiconen Ger Senden en René Maessen herinneringen op aan hun derby's.

Ongeregeldheden Limburgse derby: 17 MVV-fans opgepakt

De politie heeft voor, tijdens en na de wedstrijd tussen MVV en Roda JC zeventien MVV-supporters aangehouden.

Siemen Mulder fluit Limburgse Derby

De KNVB heeft Siemen Mulder aangesteld om zaterdagavond de wedstrijd VVV-Venlo tegen Fortuna Sittard te fluiten.

Ralf Seuntjens en Daryl Werker Roda JC-VVV (16 dec 2017) - 1Limburg
VVV-Venlo klopt Roda in Limburgse kelderclash met 0-1

Voor het eerst in de clubgeschiedenis heeft VVV-Venlo een uitwedstrijd bij Roda JC gewonnen. In een weinig verheffend Limburgs onderonsje werd het 0-1 in Venloos voordeel.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten