Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse deejay draait op Tomorrowland: 'Droom komt uit'

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 8:43

De 29-jarige Jano van der Wegen is deze zomer te bewonderen op dancefestival Tomorrowland.

Draaien op het immens populaire festival in het Belgische Boom is een droom die uitkomt voor de Steindenaar, die inmiddels in Maastricht woont.

Rave Cave
Van der Wegen, die onder de vlag van zijn artiestennaam JNO aardig aan de weg timmert, zal op 28 juli in de Rave Cave van Tomorrowland zijn opwachting maken. "Een van mijn grootste dromen is uitgekomen", zegt de techno-deejay.

Grootste optreden
De deejay heeft al op een aantal festivals, zoals onlangs bijvoorbeeld het 7th Sunday Festival, zijn draaikunsten mogen tonen. Maar dit wordt andere koek, zo beseft hij. "Tomorrowland is zeker mijn grootste gig. Ik heb al op een aantal festivals gedraaid maar niet van dit formaat", zegt hij.

Label
Zijn optreden op hét festival voor danceliefhebbers is door het Belgische label Coincidence Records geregeld. Van der Wegen heeft ongeveer een jaar geleden getekend bij de platenmaatschappij. Onder de vleugels van dit label heeft hij inmiddels één EP uitgebracht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen