Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse deejay draait op Tomorrowland: 'Droom komt uit'

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 8:43

De 29-jarige Jano van der Wegen is deze zomer te bewonderen op dancefestival Tomorrowland.

Draaien op het immens populaire festival in het Belgische Boom is een droom die uitkomt voor de Steindenaar, die inmiddels in Maastricht woont.

Rave Cave
Van der Wegen, die onder de vlag van zijn artiestennaam JNO aardig aan de weg timmert, zal op 28 juli in de Rave Cave van Tomorrowland zijn opwachting maken. "Een van mijn grootste dromen is uitgekomen", zegt de techno-deejay.

Grootste optreden
De deejay heeft al op een aantal festivals, zoals onlangs bijvoorbeeld het 7th Sunday Festival, zijn draaikunsten mogen tonen. Maar dit wordt andere koek, zo beseft hij. "Tomorrowland is zeker mijn grootste gig. Ik heb al op een aantal festivals gedraaid maar niet van dit formaat", zegt hij.

Label
Zijn optreden op hét festival voor danceliefhebbers is door het Belgische label Coincidence Records geregeld. Van der Wegen heeft ongeveer een jaar geleden getekend bij de platenmaatschappij. Onder de vleugels van dit label heeft hij inmiddels één EP uitgebracht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen