Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse deejay draait op Tomorrowland: 'Droom komt uit'

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 8:43

De 29-jarige Jano van der Wegen is deze zomer te bewonderen op dancefestival Tomorrowland.

Draaien op het immens populaire festival in het Belgische Boom is een droom die uitkomt voor de Steindenaar, die inmiddels in Maastricht woont.

Rave Cave
Van der Wegen, die onder de vlag van zijn artiestennaam JNO aardig aan de weg timmert, zal op 28 juli in de Rave Cave van Tomorrowland zijn opwachting maken. "Een van mijn grootste dromen is uitgekomen", zegt de techno-deejay.

Grootste optreden
De deejay heeft al op een aantal festivals, zoals onlangs bijvoorbeeld het 7th Sunday Festival, zijn draaikunsten mogen tonen. Maar dit wordt andere koek, zo beseft hij. "Tomorrowland is zeker mijn grootste gig. Ik heb al op een aantal festivals gedraaid maar niet van dit formaat", zegt hij.

Label
Zijn optreden op hét festival voor danceliefhebbers is door het Belgische label Coincidence Records geregeld. Van der Wegen heeft ongeveer een jaar geleden getekend bij de platenmaatschappij. Onder de vleugels van dit label heeft hij inmiddels één EP uitgebracht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen