Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Limburgse CDA'ers krijgen Jan Peter Balkenende-award

Geplaatst opzondag 8 november 2015 - 11:27

Twee Limburgse CDA'ers hebben tijdens het congres van de partij de Jan Peter Balkenende-award gekregen.

De award is uitgereikt aan Hans van den Heuvel uit Ittervoort en Dave Ensberg uit Sittard.

Chocoprins
Ze kregen de prijs van de oud-premier omdat ze zich inzetten voor het gedachtengoed van de partij.
Hans van den Heuvel (26) maakte enige tijd deel uit van het bestuur van de CDA-jongeren. Dave Ensberg (31) is bestuurder in het speciaal onderwijs en leverde volgens het CDA grote bijdragen aan de discussie over de hedendaagse samenleving.

Ensberg kwam dit jaar tijdens carnaval in het nieuws omdat hij in de optocht meeliep als 'chocoprins' in navolging de zwarte piet-discussie.

Lees ook: Veel lof voor Surinaamse Chocoprins uit Sittard.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

CDA-kandidaat als Chocoprins in de optocht
Chocoprins Ensberg in zee met Maasbrachtse reli-rapper
Veel lof voor Surinaamse Chocoprins uit Sittard
CDA: optreden tegen buitenlandse foutparkeerders
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen