Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse bedrijven blijven wielerploeg sponsoren

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 18:41

Boels Rental en Dolmans Landscaping Group hebben beiden besloten om Team SD Worx ook komend seizoen te blijven sponsoren.

De dameswielerploeg is de afgelopen jaren onder de naam Boels Dolmans Cycling Team uitgegroeid tot de beste vrouwenploeg ter wereld.

Wereldkampioenen
In de afgelopen zes jaar wonnen vijf renners van dit team de wereldtitel op de weg met Anna van der Breggen (tweemaal), Lizzie Armitstead, Amalie Dideriksen en Chantal Blaak.

Ploeg kan door
Op het einde van 2019 besloten de twee Limburgse bedrijven na 2020 te stoppen met de wielerploeg. Het management van de ploeg wist met het binnenhalen van SD Worx als nieuwe hoofdsponsor de continuïteit van de ploeg te waarborgen.

Betrokken blijven bij de ploeg
“We hebben de afgelopen tien jaar een zeer professioneel team samengesteld”, geeft Marcel Goes namens Boels Rental aan. “We hebben de ploeg opgebouwd en het dameswielrennen naar een hoger niveau getild. We willen dit niet zomaar loslaten. Dit jaar zetten we ons weer in voor het team, want de ambities van het team passen perfect bij ons bedrijf. Ook willen we betrokken blijven bij het grote succes dat we de afgelopen jaren hebben behaald. ”

Erwin Janssen blijft teammanager
In 2010 nam Erwin Janssen, eigenaar van Dolmans Landscaping Group, het initiatief om het team op te richten. De Maastrichtenaar was al die jaren de teammanager van het team en zal die rol ook blijven vervullen binnen het nieuwe Team SD Worx.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen