Marjolein Heijltjes - Stichting de 'Kracht van Limburg'

100 artiesten zingen voor kinderen uit kansarme gezinnen

Het lied ‘Same in ’t Leech’ waarop 108 Limburgse artiesten te horen zijn, is zaterdag uitgebracht. Het nummer fungeert als startschot voor de stichting 'Kracht van Limburg' die zich dit jaar inzet voor kinderen uit kansarme gezinnen.

Rieu vrijthof
Evenementensector: op water en brood hopen op betere tijden

Al een half jaar zijn de inkomsten voor veel evenementenorganisaties en artiesten nagenoeg opgedroogd. Een enkeling gaat stug door of heeft een klein beetje hoop dat het straks makkelijker wordt om in ieder geval buiten nog iets te kunnen organiseren. De meesten hebben echter allang een streep getrokken door 2020 en zitten op water en brood te hopen op betere tijden in 2021.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten