Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse app moet de lege winkelstraat redden

Geplaatst opmaandag 7 maart 2016 - 19:46

Twee jonge Limburgse ondernemers zijn doorgedrongen tot de wereldwijde finale van Get in The Ring in Colombia. Een wedstrijd voor startups; jonge veelbelovende ideeën.

De twee ontwikkelden een app om mensen te stimuleren een boek in de boekwinkel te kopen, in plaats van online.

Sneller in bezit
"Als je een boek zoekt, dan meldt deze app je meteen of het boek is te verkrijgen in één van de boekwinkels in de buurt. Je kunt het boek dus sneller in bezit krijgen, dan via de online bestelling", vertelden de twee ondernemers uit Brunssum in het L1-programma Avondgasten.

De bedoeling is om de app voor meerdere bedrijven in de detailhandel te gebruiken. Het idee werd afgelopen week in Londen verkozen tot meest veelbelovende startup van West-Europa.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Roermond wil af van rommelige reclame in binnenstad
App voor wie wil weten waar provincie geld aan uitgeeft
Ger Koopmans wil stoppen met begrotings-app
Binnenvaart test besparings-app op routes naar Born
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen