Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse Ajax-vrouwen klaar voor kraker tegen Olympique

Geplaatst opwoensdag 17 oktober 2018 - 9:32

Het team van Ajax is klaar voor de Champions League ontmoeting tegen Olympique Lyon. Het Amsterdamse team met drie Limburgse dames speelt vanavond om 19:00 uur op het complex De Toekomst in de achtste finale.

Lyon is een loodzware tegenstander. De Franse club is titelhouder en won het Europese bekertoernooi al drie keer op rij. In de selectie van Ajax spelen Marieke Ubachs uit Dieteren, Kim Mourmans uit Rijkholt en de Maastrichtse Vanity Lewerissa.

Trefzeker
In de vorige ronde was Vanity Lewerissa nog trefzeker tegen Sparta Praag. Na rust scoorde Lewerissa binnen één minuut twee keer en bracht zo de stand op 1-2.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen