Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse actrice scoort rol in Netflix-serie Undercover

Geplaatst opmaandag 27 juli 2020 - 19:38

Actrice Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik heeft een rol te pakken in de populaire Netflix-serie Undercover.

In seizoen twee speelt de Limburgse de rol van Sharon, zo maakte de streamingdienst maandag bekend.

Niet haar eerste Netflix-serie
De Kessel-Eikse studeerde in 2015 af van de Toneelacademie in Maastricht. Sindsdien was ze verschillende keren te zien in producties van Toneelgroep Maastricht en in Belgische series. Vorig jaar was ze in een aflevering te zien van Netflix-serie Baptiste en scoorde ze haar eerste hoofdrol op het witte doek in de film De Liefhebbers.

Seizoen twee
De serie Undercover verscheen vorig jaar op Netflix als eerste Nederlands-Vlaamse productie van de wereldwijde streamingdienst. De serie gaat over een xtc-netwerk onder leiding van de Nederlander Ferry Bouman (Frank Lammers), waar de Belgische politie lucht van krijgt.

Lees ook: Undercover: Welk Limburg is het 'Colombia van de xtc'?

Bouman, die zijn vrije tijd liefst in een chalet op een camping doorbrengt, wordt in de gaten gehouden door twee undercoveragenten (Tom Waes en Anna Drijver) die hun intrek nemen op dezelfde camping.

Naast Sanne Samina Hanssen zijn vanaf 6 september ook de Vlaamse acteurs Wim Willaert, Ruth Becquart en Sebastien Dewaele nieuw te zien in de serie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen