Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse actrice scoort rol in Netflix-serie Undercover

Geplaatst opmaandag 27 juli 2020 - 19:38

Actrice Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik heeft een rol te pakken in de populaire Netflix-serie Undercover.

In seizoen twee speelt de Limburgse de rol van Sharon, zo maakte de streamingdienst maandag bekend.

Niet haar eerste Netflix-serie
De Kessel-Eikse studeerde in 2015 af van de Toneelacademie in Maastricht. Sindsdien was ze verschillende keren te zien in producties van Toneelgroep Maastricht en in Belgische series. Vorig jaar was ze in een aflevering te zien van Netflix-serie Baptiste en scoorde ze haar eerste hoofdrol op het witte doek in de film De Liefhebbers.

Seizoen twee
De serie Undercover verscheen vorig jaar op Netflix als eerste Nederlands-Vlaamse productie van de wereldwijde streamingdienst. De serie gaat over een xtc-netwerk onder leiding van de Nederlander Ferry Bouman (Frank Lammers), waar de Belgische politie lucht van krijgt.

Lees ook: Undercover: Welk Limburg is het 'Colombia van de xtc'?

Bouman, die zijn vrije tijd liefst in een chalet op een camping doorbrengt, wordt in de gaten gehouden door twee undercoveragenten (Tom Waes en Anna Drijver) die hun intrek nemen op dezelfde camping.

Naast Sanne Samina Hanssen zijn vanaf 6 september ook de Vlaamse acteurs Wim Willaert, Ruth Becquart en Sebastien Dewaele nieuw te zien in de serie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen