Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse actrice maakt debuut op het witte doek

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 6:57

Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik is vanaf donderdag in het hele land op het witte doek te bewonderen in de film 'De Liefhebbers'.

Dit is de eerste hoofdrol van de actrice en presentatrice in een film.

Maastricht
Hanssen begon op jonge leeftijd met acteren. Ze was te zien in verschillende (kinder)series en theatervoorstellingen in België en Nederland. In 2015 studeerde ze af aan de Toneelacademie in Maastricht. In 2018 bemachtigde ze een hoofdrol in de Belgische dramaserie Zie Mij Graag en in 2019 in Netflix-serie Undercover.

De Liefhebbers
De onderlinge relaties tussen vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber staan centraal in de film. Wanneer blijkt dat hun vader zijn beginnende Alzheimer heeft verzwegen, komt de relatie op scherp te staan.

Hanssen is te zien in de rol van Maria, alleenstaande moeder en de jongste dochter van het gezin.

Limburgse vertegenwoordiging
De Kessel-Eikse is te zien naast acteurs als Jeroen Krabbé, Theo Maassen en Jelka van Houten. Daarnaast is er een rol weggelegd voor de Maastrichtse Hadewych Minis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen