Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse actrice maakt debuut op het witte doek

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 6:57

Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik is vanaf donderdag in het hele land op het witte doek te bewonderen in de film 'De Liefhebbers'.

Dit is de eerste hoofdrol van de actrice en presentatrice in een film.

Maastricht
Hanssen begon op jonge leeftijd met acteren. Ze was te zien in verschillende (kinder)series en theatervoorstellingen in België en Nederland. In 2015 studeerde ze af aan de Toneelacademie in Maastricht. In 2018 bemachtigde ze een hoofdrol in de Belgische dramaserie Zie Mij Graag en in 2019 in Netflix-serie Undercover.

De Liefhebbers
De onderlinge relaties tussen vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber staan centraal in de film. Wanneer blijkt dat hun vader zijn beginnende Alzheimer heeft verzwegen, komt de relatie op scherp te staan.

Hanssen is te zien in de rol van Maria, alleenstaande moeder en de jongste dochter van het gezin.

Limburgse vertegenwoordiging
De Kessel-Eikse is te zien naast acteurs als Jeroen Krabbé, Theo Maassen en Jelka van Houten. Daarnaast is er een rol weggelegd voor de Maastrichtse Hadewych Minis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen