Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgse actrice maakt debuut op het witte doek

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 6:57

Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik is vanaf donderdag in het hele land op het witte doek te bewonderen in de film 'De Liefhebbers'.

Dit is de eerste hoofdrol van de actrice en presentatrice in een film.

Maastricht
Hanssen begon op jonge leeftijd met acteren. Ze was te zien in verschillende (kinder)series en theatervoorstellingen in België en Nederland. In 2015 studeerde ze af aan de Toneelacademie in Maastricht. In 2018 bemachtigde ze een hoofdrol in de Belgische dramaserie Zie Mij Graag en in 2019 in Netflix-serie Undercover.

De Liefhebbers
De onderlinge relaties tussen vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber staan centraal in de film. Wanneer blijkt dat hun vader zijn beginnende Alzheimer heeft verzwegen, komt de relatie op scherp te staan.

Hanssen is te zien in de rol van Maria, alleenstaande moeder en de jongste dochter van het gezin.

Limburgse vertegenwoordiging
De Kessel-Eikse is te zien naast acteurs als Jeroen Krabbé, Theo Maassen en Jelka van Houten. Daarnaast is er een rol weggelegd voor de Maastrichtse Hadewych Minis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen