Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs wielergala valt in het water

Geplaatst opmaandag 14 november 2016 - 18:12

Het Limburgs wielergala gaat dit jaar niet door. De nieuwe organisatie krijgt het niet rond.

De beste Limburgse wielrenners van 2016 zouden aanstaande maandag in het zonnetje worden gezet.

Goed seizoen
Dat het wielergala dit jaar niet doorgaat is pijnlijk, aangezien de Limburgse profrenners een uitmuntend seizoen achter de rug hebben. Tom Dumoulin won etappes in de grote rondes en Olympisch zilver. En Wout Poels pakte de overwinning in Luik-Bastenaken-Luik.

Jammer
De oude organisatie van het Limburgs
wielergala, de Club van 24, is teleurgesteld. "Heel erg jammer dit, zeker in dit mooie Limburgse wielerjaar. We gaan proberen alsnog een gala te organiseren. Misschien aan begin van komend seizoen, in januari of februari", zegt oud-voorzitter Sven Jacobs tegen L1.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen