verkiezingen, stembus, stembureau, stembiljet (stock)

Analyse verkiezingsdebat: Limburg is ook Nederland

Het blijft lastig: een echt debat over de toekomst van Limburg voeren met Limburgse politici in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen.

stock stemmen verkiezingen rode potlood
De hoogtepunten van het Limburgs verkiezingsdebat

In het Gouvernement in Maastricht hebben donderdagavond acht Limburgse kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen gedebatteerd over de thema's die de komende jaren belangrijk zijn in de landelijke politiek en waar ook Limburg wat van zal gaan merken.

Stembureau rolstoel verkiezingen
Terugkijken: Limburgs verkiezingsdebat

In het Gouvernement in Maastricht gingen acht Limburgse kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen met elkaar in debat.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten