Hoondervel neemt oorkonde in ontvangst

LVK-winnaar Hoondervel krijgt oorkonde van gouverneur

De winnaar van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) Hoondervel heeft dinsdag een provinciale oorkonde gekregen van gouverneur Theo Bovens.

W-Dreej
W-Dreej wint het Super LVK met 'Vandaag'

W-Dreej heeft het Super LVK gewonnen met het nummer 'Vandaag'. De groep uit Venlo won het LVK met dat nummer in 2010.

Super LVK
Terugkijken: De strijd tussen de LVK-winnaars

De twintig winnaars van de LVK-edities van 2001 tot en met 2020 namen het zaterdagavond tegen elkaar op tijdens het Super LVK.

LVK spik en span 2020
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021

De 20 finalisten van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) zijn bekend.

LVK_HD
Aantal inschrijvingen 'cadeautje' voor LVK

Voor de 45ste editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) 2021 zijn 92 liedjes ingezonden. Dat is exact de helft van het aantal inzendingen vorig jaar.

LVK spik en span 2020
Definitief: er komt hoe dan ook een LVK-finale in 2021

Goed nieuws voor carnavalliefhebbers. De 45ste finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer gaat komend jaar gewoon door. Er zijn nog steeds voldoende artiesten bereid een liedje te maken en dat in te sturen.

LVK 2020
LVK: 'Hal met 7000 toeschouwers komt er in 2021 niet'

Er komt geen Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) zoals we dat in februari 2020 hebben meegemaakt, een hal of paviljoen met duizenden bezoekers.

LVK spik en span 2020
Spik en Span sleept voor vierde keer LVK-titel in de wacht

Spik en Span heeft vrijdagavond in een uitverkocht paviljoen in Echt de 44ste editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gewonnen.

LVK 2019 Finale
4 x 11 jaar LVK: wie won het Leedjes Konkoer het vaakst?

Vrijdagavond is de 44ste finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. 4 x 11 jaar LVK is een goed moment om de balans op te maken.

LVK 2019 (11 jan 2020)
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2020

De 20 finalisten van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) zijn bekend.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten