Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs talent (17) verkast van PSV naar Serie A

Geplaatst opdinsdag 30 maart 2021 - 14:42

De 17-jarige Seb Loeffen verruilt PSV voor de Italiaanse club US Sassuolo.

De centrale verdediger uit Heel heeft een contract tot medio 2024 getekend bij de nummer acht van de Serie A.

Acht seizoenen
De Limburgse tiener heeft acht seizoenen bij de club uit Eindhoven gespeeld. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor PSV onder de 18. Omdat het seizoen halverwege werd afgebroken, trainde hij ook een tijdje mee bij zijn oude club VV Hebes.

Vergoeding
De 17-jarige Loeffen kwam nooit in actie voor de hoofdmacht. PSV ontvangt wel nog een opleidingsvergoeding van ruim 175.000 euro, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Verder hebben de Eindhovenaren in de toekomst recht op 2 procent van iedere transfersom van Loeffen, de zogeheten solidariteitsvergoeding.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen