Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs restaurant in top tien beste nieuwe restaurants

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 11:17

Het restaurant Frunk in Brunssum heeft de vierde plaats bemachtigd in de top tien beste nieuwe restaurants in Nederland.

De top tien werd bekendgemaakt in het kader van TheFork Restaurants Awards, die dit jaar voor het eerst werden uitgereikt in Nederland.

Nominatie
Sterrenchef Michel van der Kroft was onder de indruk van het Brunssumse restaurant en van chef-kok Luuk Hoffman. Daarop nomineerde hij Frunk voor de award, zo meldt het horecavakblad Misset Horeca. Op het menu van Hoffman zijn verse ingrediënten te vinden en wisselende seizoensgebonden gerechten. De chef-kok is geen liefhebber van een statige sfeer. Daarom giet hij gastronomie in een 'huiselijk jasje'.

Talent
Het doel van de awards is om Nederlands nieuw, culinair talent in de spotlight te zetten en Nederland op culinair gebied op de kaart te zetten. TheFork-gebruikers mochten stemmen op de restaurants die door 31 sterrenkoks waren genomineerd. Allemaal zijn ze geopend tussen januari 2018 en februari 2019.

Restaurant Frenchie, het 'Haarlems buurtrestaurant', ging er met de eerste prijs vandoor en mag zich het beste nieuwe restaurant in Nederland noemen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen