Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs Museum en LLTB komen met fototentoonstelling

Geplaatst opdinsdag 8 mei 2018 - 17:29

Het Limburgs Museum gaat eind dit jaar met de LLTB samenwerken voor een fototentoonstelling.

De expositie van fotografe Annie van Gemert laat foto's zien van de moderniseringsslag in de landbouw die op dit moment plaatsvindt. Terwijl sommige landbouwbedrijven sterk zijn geautomatiseerd, verdwijnen op dit moment de laatste kleine keuterboertjes.

World Press Photo
Van Gemert fotografeerde twee jaar lang boerenbedrijven voor haar werk. Eerder maakte ze ook series over grote gezinnen, kloosters en schooluniformen. Voor een serie over jongens en meisjes kreeg ze in 2010 de tweede prijs bij de World Press Photo in de categorie portretten.

Het is de bedoeling dat de documentairefoto's ook gepubliceerd worden in een fotoboek. Daarvoor is ze via crowdfunding nog op zoek naar geldschieters.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen