Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs Kampioenschap Latje Trap van start

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 13:38

Bijna 80 deelnemers hebben tijdens de eerste ronde van het Limburgs Kampioenschap Latje Trap een poging gewaagd de lat te raken met de bal.

De eerste ronde vond plaats op het terrein van FC Geleen-Zuid.

Vijftien kansen
Iedere deelnemer kreeg vijftien kansen om de lat te raken. Uiteindelijk ging Maikel Schuffelen er met de dagprijs vandoor. Hij raakte de lat zeven keer. Hij maakt daarmee zijn favorietenrol waar. De doelman is namelijk de Limburgs kampioen van vorig jaar.

Vijf voorrondes
In totaal zijn er vijf voorrondes. Zaterdag 8 juni is de tweede ronde op het terrein van HBSV in Hout-Blerick. De finale is later dit jaar in het VVV-stadion.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen