Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs gezin in Thailand durft de straat niet meer op

Geplaatst opzaterdag 13 augustus 2016 - 7:59

Olga Thissen uit Bunde is sinds dinsdag met vriend en kinderen op vakantie in Thailand. Ze verblijven in Kamala, op slechts negen kilometer afstand van Patong, waar op het populaire strand een bom afging.

De aanslagen van donderdag en vrijdag kostten vier mensen in Thailand het leven. Een dertigtal anderen raakte gewond.

Geen politie
Een taxichauffeur raakte gewond. "Mensen gaan gewoon naar het strand. Er is geen politie te zien, ook niet bij de ingang van ons resort. De winkels en restaurantjes zijn gewoon open, behalve de nachtwinkels. Maar we zijn niet de straat op geweest. Ik vind het toch wel akelig. We zijn hier met onze kinderen van 5 en 6 jaar. Dat is een grote verantwoordelijkheid", zegt Thissen.

Cancelen
De familie blijft tot 27 augustus. Maandag staat een driedaags bezoek naar de Phi Phi-eilanden op het programma. "Ik heb Nederlanders gesproken die een dagtocht naar Phi Phi hebben afgezegd vanwege het risico. Het is een erg toeristische bestemming, waar massa’s toeristen in bootjes naartoe gaan. We denken er serieus over om deze tocht te cancelen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse backpackers vlakbij aanslag in Bangkok
Veel rook bij brand in friture Bunde
Bestelauto met medicatie gestolen in Meerssen
Excuses Hennis aan nabestaanden Boy van Geffen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen