Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs bedrijf zorgt voor veiligheid op circuit Zandvoort

Geplaatst opwoensdag 19 februari 2020 - 18:13

Ger Eenens uit Horn is bezig met een race tegen de klok om de eerste Formule 1 race in Nederland sinds 1985 mogelijk te maken.

Voor de directeur van GEO Hazards BV zijn het drukke dagen. Zijn bedrijf verzorgt alles wat met veiligheid te maken heeft op Circuit Park Zandvoort. En de deadline komt in zicht, want op 3 mei staat de Grand Prix van Nederland op de Formule 1 kalender.

Eenens is dag en nacht met zijn team in touw om het circuit te voorzien van de juiste hekken en bescherming voor zowel coureurs als publiek.

Spectaculair
Belangrijk element op het totaal vernieuwde circuit worden de kombochten, die een extra dimensie toevoegen aan de race. Geen enkel ander F1-circuit heeft zulke schuine bochten.

Verstappen
De Grand Prix in Zandvoort wordt de eerste Formule 1 race in Nederland sinds 1985. Destijds won de Oostenrijker Niki Lauda. Nu hoopt Max Verstappen de hoofdrol te kunnen opeisen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen