Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs bedrijf helpt werklui werven voor muur Trump

Geplaatst opdinsdag 2 april 2019 - 20:22

Het bedrijf The Next Crowd uit Nederweert gaat helpen bij het wervan van werklieden om de muur te bouwen die de Amerikaanse president Donald Trump wil aan de grens met Mexico.

Dat maakt The Next Crowd bekend via de website van het bedrijf.

Website
Het bedrijf uit Nederweert is na een aanbesteding door de Amerikaanse overheid geselecteerd om een speciale website te lanceren om zo geschikt personeel te werven. Directeur Arjan Elbers zegt op de website van The Next Crowd dat zijn bedrijf al internationaal actief is. "Maar dat onze eerste wervingscampagne in de Verenigde Staten vanuit de overheid zou komen, had ik niet verwacht. Zeker niet voor zo'n bekend project", aldus Elbers.

Muur
Trump wil een muur tussen de Verenigde Staten en Mexico laten bouwen. Dit om drugs, gastarbeiders, karavanen Mexicanen en moordende illegalen tegen te houden en zo Amerika weer groot te maken, zoals de president en zakenman het zelf zegt.

De wervingswebsite gaat donderdag online.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen