Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs aandeel in het wonder van Liverpool

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 7:37

Assistent-trainer Pepijn Lijnders heeft dinsdagavond met het Engelse Liverpool de finale bereikt van de UEFA Champions League.

De Engelsen maakten het onmogelijke waar door het verlies van woensdag (3-0) tegen FC Barcelona weg te poetsen. De Spanjaarden kregen met 4-0 klop.

Instructeur Lijnders
De assistent uit Broekhuizen lijkt een mooi aandeel te hebben in de ommekeer van de halve finale. Bij een voorsprong van 1-0, dat lang niet genoeg zou zijn voor een finaleplek in het miljardenbal, werd landgenoot Giorginio Wijnaldum binnen de lijnen gebracht. Voordat de Nederlander zijn invalbeurt maakte, kreeg hij de nodige instructies mee van Lijnders.

Doodvonnis
Wijnaldum had vervolgens tien hele minuten nodig om twee doelpunten te maken en daarmee de achterstand weg te werken. In het laatste kwartier velde Belgisch-Limburger Divock Origi, uit Houthalen, het doodvonnis over de Catalanen. Een kwartier voor het laatste fluitsignaal scoorde de Belg het beslissende doelpunt uit een bekeken genomen hoekschop (4-0).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen