Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgs aandeel in het wonder van Liverpool

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 7:37

Assistent-trainer Pepijn Lijnders heeft dinsdagavond met het Engelse Liverpool de finale bereikt van de UEFA Champions League.

De Engelsen maakten het onmogelijke waar door het verlies van woensdag (3-0) tegen FC Barcelona weg te poetsen. De Spanjaarden kregen met 4-0 klop.

Instructeur Lijnders
De assistent uit Broekhuizen lijkt een mooi aandeel te hebben in de ommekeer van de halve finale. Bij een voorsprong van 1-0, dat lang niet genoeg zou zijn voor een finaleplek in het miljardenbal, werd landgenoot Giorginio Wijnaldum binnen de lijnen gebracht. Voordat de Nederlander zijn invalbeurt maakte, kreeg hij de nodige instructies mee van Lijnders.

Doodvonnis
Wijnaldum had vervolgens tien hele minuten nodig om twee doelpunten te maken en daarmee de achterstand weg te werken. In het laatste kwartier velde Belgisch-Limburger Divock Origi, uit Houthalen, het doodvonnis over de Catalanen. Een kwartier voor het laatste fluitsignaal scoorde de Belg het beslissende doelpunt uit een bekeken genomen hoekschop (4-0).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen