Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers vallen in de prijzen bij Miljoenenjacht

Geplaatst opdinsdag 1 januari 2019 - 22:44

Vijftig Geleendenaren zijn dinsdagavond in de prijzen gevallen bij het RTL-programma Miljoenenjacht.

Tino Lardinois wist in de eerste ronde van het televisieprogramma van Linda de Mol als eerste een vraag goed te beantwoorden.

25.000 euro
Met zijn correcte en snelle antwoord heeft hij 25.000 euro voor de meegereisde Geleendenaren gewonnen. Iedereen in het vak van de Waereldsjtad gaat daardoor naar huis met 500 euro. Verder kregen ze ook nog een verblijf in een vakantiepark cadeau.

Geldprijzen
Nieuwjaarsdag werden er in Limburg heel wat geldprijzen uitgedeeld. Wijken in Schinveld, Gronsveld en Roermond vielen in de prijzen. Buurtbewoners mogen daar onderling 100.000 euro verdelen.

Pech
Een van de Roermondenaren met de winnende postcode is Big Benny. Aangezien de volkszanger niet meespeelt, kan hij het geld op zijn buik schrijven. Sportief als hij is, feliciteert hij op Facebook zijn buurtgenoten die wél een lot hebben.

Lees ook: Helaas: geen geld voor Big Benny in Postcode Loterij

Miljoen
Heel wat meer geluk hadden ze in Sevenum. Geluksvogels die meespelen met de Postcode Loterijmogen mogen onderling één miljoen euro verdelen.

Lees ook: Geldprijs van één miljoen euro valt in Sevenum

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen