Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers trefzeker in Keuken Kampioen Divisie

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 9:28

Mitchel Paulissen en Mart Remans hebben dinsdagavond hun clubs in de Keuken Kampioen Divisie aan een overwinning geholpen.

Paulissen scoorde namens Cambuur in de gewonnen topper tegen NAC Breda (0-4), Remans liet het netje bollen voor TOP Oss in het gewonnen Brabantse onderonsje tegen FC Den Bosch (2-0).

89 speelminuten
Voor Remans was het zijn eerste treffer voor zijn tijdelijke werkgever. De spits uit Eygelshoven werd onlangs door Roda JC Kerkrade verhuurd aan Oss en had slechts 89 speelminuten nodig voor zijn eerste goal. Remans scoorde op slag van rust, waarna Kyvon Leidsman pal na rust de 2-0 binnenschoot op aangeven van Remans.

Tweede goal van het seizoen
Paulissen stond in de basis bij Cambuur voor de belangrijke uitwedstrijd tegen koploper NAC Breda. De Friezen bleken duidelijk het sterkst, want de formatie van Henk de Jong trok met 0-4 aan het langste eind. De Kerkradenaar deed zijn duit in het zakje door in de 59ste minuut met links de 0-2 binnen te schieten, zijn tweede doelpunt van het seizoen.

Cambuur neemt daardoor de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie over. Aanstaande vrijdag is Roda JC Kerkrade in Leeuwarden de volgende tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen