Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers trefzeker in Keuken Kampioen Divisie

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 9:28

Mitchel Paulissen en Mart Remans hebben dinsdagavond hun clubs in de Keuken Kampioen Divisie aan een overwinning geholpen.

Paulissen scoorde namens Cambuur in de gewonnen topper tegen NAC Breda (0-4), Remans liet het netje bollen voor TOP Oss in het gewonnen Brabantse onderonsje tegen FC Den Bosch (2-0).

89 speelminuten
Voor Remans was het zijn eerste treffer voor zijn tijdelijke werkgever. De spits uit Eygelshoven werd onlangs door Roda JC Kerkrade verhuurd aan Oss en had slechts 89 speelminuten nodig voor zijn eerste goal. Remans scoorde op slag van rust, waarna Kyvon Leidsman pal na rust de 2-0 binnenschoot op aangeven van Remans.

Tweede goal van het seizoen
Paulissen stond in de basis bij Cambuur voor de belangrijke uitwedstrijd tegen koploper NAC Breda. De Friezen bleken duidelijk het sterkst, want de formatie van Henk de Jong trok met 0-4 aan het langste eind. De Kerkradenaar deed zijn duit in het zakje door in de 59ste minuut met links de 0-2 binnen te schieten, zijn tweede doelpunt van het seizoen.

Cambuur neemt daardoor de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie over. Aanstaande vrijdag is Roda JC Kerkrade in Leeuwarden de volgende tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen