Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers op Aruba (4): Het toerisme

Geplaatst opdonderdag 27 april 2017 - 13:30

Wie aan Aruba denkt, denkt aan zon, zee en strand. Wat veel mensen niet weten is dat er op het eiland nogal wat Limburgers wonen.

Toerisme is de belangrijkste inkomstenbron op Aruba. Ook Limburgers dragen een steentje bij om vooral de Amerikaanse toerist te vriend te houden. Patrick Melchior is door het bureau voor toerisme aangesteld om de toerist blij te houden. Deel 4 van een serie van L1-verslaggever Ed Leunissen.

Bekijk ook deel 1: Het thuisgevoel.
Bekijk ook deel 2: Het onderwijs.
Bekijk ook deel 3: De schrijver.
Bekijk ook deel 5: De mariniers.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgers op Aruba (1): Het thuisgevoel
Limburgers op Aruba (2): Het onderwijs
Limburgers op Aruba (3): De schrijver
Limburgers op Aruba (6): De horeca
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen