Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers melden zich voor Expeditie Robinson

Geplaatst opwoensdag 1 maart 2017 - 20:28

Meedoen aan Expeditie Robinson? Dat kan tegenwoordig weer en ook menig Limburger heeft daar wel oren naar.

Vier plekken zijn er dit jaar voor 'onbekende Nederlanders' op het eiland.

Video
Mensen die aanspraak willen maken op zo'n felbegeerd plekje moeten een video insturen waarin ze bewijzen dat ze een 'ultieme survivor' zijn. De mensen van de video's met de meeste likes gaan vervolgens door naar een castingweekend waar vier Robinsons worden uitgekozen.

De Weertse Daniëlle Nouwen (22) ziet dat wel zitten. Nouwen speelde in het verleden voor Eurosped in Almelo en tegenwoordig speelt ze in België, bij Hermes Oostende.

Kans
Ze laat in haar video weten al jarenlang een groot liefhebber van het programma te zijn. "Ik zei vaak tegen vrienden: 'Ik zou heel graag beroemd willen worden om aan de expeditie mee te doen'. Dus toen ik zag dat je je op deze manier kon aanmelden, wist ik dat ik deze kans met beide handen moest aangrijpen.'"

Strijd
​Nouwen laat nog weten dat ze snapt dat meedoen aan Expeditie Robinson zwaar is, maar afschrikken doet haar dat niet. Op z'n Limburgs: "Het leven is geen ponykamp. Is het nooit geweest en zal het ook nooit worden. Dus kom maar op met die strijd."

Juul uit Horst
De Weertse is overigens niet de enige Limburgse. Ook Juul van Berlo uit Horst wil niets liever dan meedoen. Staand op een paal laat ze iedereen weten dat ze een studente is die het gewend is op droge rijst te leven en die die ook wel houdt van een uitdaging.

Maasbracht en Maastricht
En ook Vronie Vos uit Maasbracht en Soumia Elfassih uit Maastricht hopen een plekje in het programma te bemachtigen.

Roermond
En ook Mike Stroeken uit Roermond heeft zich met een avontuurlijk filmpje aangemeld.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse 'realityster' wil meedoen aan Expeditie Robinson
Marco Roelofs gaat tattoo-programma presenteren
Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Aanmodderfakker wordt ingestuurd naar Emmy's
Michiel ten Horn - Aanmodderfakker
Limburgse regisseurs werken mee aan 'Van God Los'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen