Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers kunnen geen potten breken bij Warandeloop

Geplaatst opzondag 22 november 2015 - 16:11

De Limburgse atleten hebben geen potten kunnen breken bij de Warandeloop in Tilburg.

Zerom Ghebrihiwet van Unitas was met een 47e plaats de beste Limburger in de cross. Hij liep de tien kilometer in 32 minuten en 2 seconden en had bijna twee minuten achterstand op de Duitse winnaar Richard Ringer.

Sifan Hassan
Bij de vrouwen won Sifan Hassan van Atletiek Eindhoven de cross over 8.000 meter. Jolanda Verstraten van Atletiek Helden was de beste Limburgse atlete. Zij werd 36e op ruim vijf minuten van de winnares.

De Warandeloop was de eerste wedstrijd van het Lotto Cross circuit. Daarvan maakt ook de Abdijcross in Kerkrade deel uit.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Zege voor Britt Ummels op 1000 meter in Lisse
Mahadi Abdi Ali wint zilver op 3000 meter
Jolanda Verstraten zevende op NK veldlopen
Winst en persoonlijk record Koen van der Wijst
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen