Overslaan en naar de inhoud gaan

Limburgers in judoselectie European Open Praag

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 16:55

Ivo Verhorstert, Mark van Dijk, Mo van Dun en Jules Blom zijn door de judobond geselecteerd voor de European Open in Praag.

De vier komen in verschillende gewichtsklassen in actie tijdens het internationale evenement en zijn onderdeel van een grote delegatie van Judo TeamNL.

Verhorstert
Op zaterdag en zondag verschijnen namens Nederland maar liefst 22 heren en 19 dames op de mat in de Tsjechische hoofdstad. Zaterdag is de uit Venlo afkomstige Ivo Verhorstert de eerste Limburger die in actie komt, in de categorie tot 66 kilogram.

Zwaargewichten
Mark van Dijk uit Egchel, Mo van Dun uit Heerlen en Maastrichtenaar Jules Blom zijn de zwaargewichten: Van Dijk en Van Dun zit in de gewichtsklasse tot 81 kilogram, Blom komt uit in de categorie voor judoka's boven 100 kilo. Zij staan zondag op de mat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen